TRENDY

Vitrine moderne, e punuar ne kombinim te dy ngjyrave bardhe dhe hirte. Menyra e integrimit te dritave ne dyert dhe anesoret harkore te vitrines e bejne ate te duket elegante dhe mjaft moderne.

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Vintrinë moderene, dyngjyrëshe.

Additional information

Firma

MOBIN

Dimensioni

TV K – GJ/TH/L: 220/53/55
VIT 12 – GJ/TH/L: 70/41/194
VIT 32 – GJ/TH/L: 70/41/167
POL 70 – GJ/TH/L: 180/20/32

Materiali

Dru i perpunuar dhe MDF me shkelqim te larte
Shkelqim I forte I llakiruar
Kende ABS, jo te mprehta
Cable Management (Menaxhimi I Kabllave)

Perparesite

"1. Mund te pershtatet lehte me cdo ambientet ne shtepine tuaj 2. Stoper dhe Sistem SOFT CLOSE të dyert; 3. Xhami Magic Glass sikurse xhamat e makinave (nese ndricimi nuk ndezet nuk duket pjesa brenda, ndersa me ndircim kemi dukje diskrete); 4. Vitrina e murit e përshtatshme për varje dhe për dysheme; 5. Policat dhe Elementet mund te kombinohen sipas deshires dhe hapesires;
6. Te gjitha shaniret Made in Italy; 7. Hapesira te shumta per palim"

Ngjyra

Bardhe & Hirte

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “TRENDY”