SMART

Moderne, kombinim shtof me kembe te drurit, elegante me therrje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me hapesire per fjetje, me shpinë të lartë dhe jastëk dekorativ. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

  • Additional information
  • Reviews (0)

Additional information

Firma

MOBIN

Dimensionet

SMART L3 ME SHTRAT – GJ/TH/L: 235/100/77
SMART L3 – GJ/TH/L: 235/100/77
SMART L1 – GJ/TH/L: 77/88/98

Materiali

Shtof
Konstruksioni Dru.
Uleset Komforte / Me rripa te trashe / Shpuze 30 kg/m³
Shpina me Rripa te trashe / Shpuze 30 kg/m³
Shpuza me densitet 30 kg/m³
Kembe dru

Funksioni

L3 – Treulesi me Shtrat (F: 180/87)
Doreza Masive / Konfort / Elegante
x6Jastek me zingjire, me ngjyra

Perparesite

1. Këmbet e larta (e lehte per pastrim);
2. L3 – Treulesi i madh XL per 4 Persona;
3. Shtrata, komfort per fjetje cdo nate;
4. L1 Komfort.

Ngjyra

KALTER MBYLLET & KREM

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “SMART”