ROYAL KOMODE

ROYAL KOMODE

Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, dizajn me harqe, pasqyre forme te rrumbullaket te varura ne muri kembet te lidhura, dy ngjyreshe e lehte per kombinim dhe hapsire per palim, me teknologji te fundit te mekanizmave dhe hapsire per aksesore.

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Komode e thjeshte dhe moderne.

Additional information

Firma

MOBIN

Dimensionet

GJ/L/TH: 216/80/52

Materiali

Mediapan mveshur me Veneer (shtresa druri) / Pjesa e bardhe: kombinim i llakiruar me shkelqim (x3 here e llakiruar)
Kembet dru

Funksioni

x2 Paqyre te varura

Perparesite

1. MDF I mveshur me shtresa Druri, shume me e pershtatshme per vendet me 4 stine viti (Nuk krijohet tkurrje dhe bymim);
2. Veener (shtresat e drurit) me nyje, ngjyrosja natyrale (marrja e ngjyres jo njetrajtshem=natyrale), qarje origjinale drejt nga natyra;
3. Shaniret Hettich, fabrikat me te madha ne bote per shanire te mobileve, 127 vjet tradite;
4. Dyert Soft Close;
5. Fiokat e poshtem me mekanizem me hapje te ngadalte (teknologjia e fundit);
6. Pullat per mbrotje te parketit

Ngjyra

ARRE & BARDHE

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ROYAL KOMODE”