MERSEY

Dizajni klasike italiane, me dokore pune dore dhe me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Garniturë shtofi

Additional information

Firma

MOBIN

Dimensionet

MERSEY L1- GJ/TH/L: 90/100/102
MERSEY L2 – GJ/TH/L: 193/107/87
MERSEY L3 ME SHTRAT – GJ/TH/L: 243/107/87 (F: 180/125)

Materiali

Çepje me Kontrast
Shtof me shkelqim
Konstruksioni Dru
Uleset Komforte / Me rripa te trashe / Shpuze 30 kg/m³
Shpina me Rripa te trashe / Shpuze 30 kg/m³
Shpuza me densitet 30 kg/m³
x4 Kembe Dru te llakiruara Mat (+ 6 kembe perforcuese)

Funksioni

L3, Treulesi me Shtrat (F: 180/125)
Depo x4 Dru i perpunuar
Doreza Masive / Elegante
x10 me zingjire

Perparesite

1. Këmbet e larta (e lehte per pastrim);
2. L3 – Treulesi i madh XL per 4 Persona;
3. 2 Shtrata konfort per fjetje cdo nate;
4. L1 Konforte, sidomos pjesa e shpines me jastek te brendshem.

Ngjyra

KREM, KREM & KREM MBYLLET
VJOLLCE, VJOLLCE & KAFTE CELET

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “MERSEY”