Kuzhinë Gjermane!

Kuzhinë Gjermane!

Shtëpia e mobileve MOB IN tanimë është zgjeruar edhe në tregun ndërkombëtar.
Në bashkëpunim me aleatet e saj në Evropë, BAUFORMAT, MOB IN ju ofron kuzhina kualitative për Gjermani dhe po ashtu për të gjitha shtetet e Bashkimit Evropian. Ju mund t’i pranoni kuzhinat direkt në fabrikë në Löhne – Gjermani.
Kuzhinat kanë garancion 5 vjeçar nga vetë prodhuesi gjerman Bauformat dhe mekanizmat austriak më të mirë në botë BLUM.

 

MOBIN është përfaqësues ekskluziv për ballkan; http://mobin-rks.com
MOBIN ka gjashtë filiale në territorin e Kosovës; MOBIN – Fushë Kosovë, MOBIN – Gjilan, MOBIN – Pejë, MOBIN – Ferizaj, MOBIN – Vushtrri dhe MOBIN – Prizren.

 

Kuzhinat tona janë prodhime Gjermane nga prodhuesi Bauformat me traditë mbi 100 vjeçare, me sistem të mekanizmave të prodhuesit Nr. 1 në botë Blum-Austri.Të gjitha kuzhinat tona kanë 5 vite GARANCION nga Prodhuesi Gjerman.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Kuzhinë Gjermane!”