ILYADA

Moderne, kombinim dru shtof, elegante me therrje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me shtrat per fjetje. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Garniturë shtofi

Additional information

Firma

MOBIN

Dimensionet

ILYADA L1 – GJ/TH/L: 75/95/100
ILYADA L2 – GJ/TH/L: 187/102/82
ILYADA L3 – GJ/TH/L: 248/107/87

Materiali

Shtof
Konstruksioni Dru
Uleset Komforte / Me rripa te trashe / Shpuze 30 kg/m³
Shpina me Rripa te trashe / Shpuze 30 kg/m³
Shpuza me densitet 30 kg/m³
x4 Kembe Dru te llakiruara Mat (+ 6 kembe perforcuese)

Funksioni

L3 – Treulesi me Shtrat (F: 180/124)
Depo x4 Dru i perpunuar
Doreza Masive / Konfort / Elegante
x4 Jastek me zingjire, me ngjyra

Perparesite

1. Këmbet e larta (e lehte per pastrim);
2. L3 – Treulesi i madh XL per 4 Persona;
3. Shtrata, komfort per fjetje cdo nate;
4. L1 Komfort.

Ngjyra

KAFE CELET (5319), HIRTE MBYLLET (5320), KAFE & VISHNJE (5340&5346)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ILYADA”