Florenz VIT

Florenz VIT

Vitrinë Florenz me TV komodë dhe dy vitrina anash.
Vitrina është moderne me një përzierje të lehtë të klasikes, e cila vërehet në mënyrën e punimit të dorezave të vitrinës.
Vitrinat anash janë me xham, të përshtatshme për rregullimin e dekoreve që ju i dëshironi.
Elegancë dhe finesë!

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Florenz Vitrinë.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Florenz VIT”