ESPRIT BAR&HI TV KOMODE

ESPRIT BAR&HI TV KOMODE

Komodë elegante dhe moderne dhe me cilësi të lartë.
Me ngjyra të thjeshta dhe të lehta për kombinim. Ka hapësirë për palim si dhe vendosjen e dekoreve.
I jep ambientit tuaj një pamje moderne dhe plot shkëlqim.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Komodë

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ESPRIT BAR&HI TV KOMODE”