fbpx

DIX

Moderne me vija të drejta, jasteku te koka me 2 nivele, me dorëza të gjera dhe të rrafshta. Korniza e metalit e cila e rrethon bazën e garniturës, vë në dukje elegancën.

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Kënd shtofi

Additional information

Firma

MOBIN

Dimensionet

DIX L1 – 130/110/80
DIX L2 – 185/110/80
DIX L3 ME SHTRAT – 244/110/80

Dimensionet e këndit

GJ/TH/L – 324/398/185

Materiali

a) Shtof
b) Konstruksioni komplet dru i plotë & dekori metal i kromuar (antindryshk)
c) Ulësja komforte / Rrip të trashë / Shpuzë / Spirale / d) Densitet D/30 kg/m³
e) Shpina me rrip të trashë / Shpuze
f) Këmbë druri dhe kornizë metali

Funksioni

a) Koka me dy nivele
b) Treulësi me shtrat me mekanizëm nga prodhuesi amerikan Leggett & Platt®.
c) Dorëza të gjera
d) Zhveshja e shtofit për pastrim

Përparësitë

1. I përshtatshëm për të gjitha hapësirat e mesme e deri te ato më të medha;
2. Dorëza të rrafshta dhe të gjera;
3. Jastekët tek koka, shpina dhe ulësja me zingjirë, mund të zhvishen për pastrim.

Ngjyra

Gjelbër e çelët, hirtë, hirtë e mbyllët, kafe dhe kafe e çelët.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “DIX”