DESA KEND

Kënd shtofi Desa, me një pamje moderne dhe elegante. Këmbë të larta të pjerrëta që u mundësojnë një pastrim më të lehtë. I jep ambientit tuaj një pamje atraktive dhe të veçantë!
Mund të zgjidhni mes dy ngjyrave, ngjyrë hiri apo të zezë!

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Kënd shtofi.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “DESA KEND”