fbpx

Tavolinë Zyre

 • You've just added this product to the cart:

  BIG-S BAR

  BIG-S BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  BIG-S Z

  BIG-S Z

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  MALTE BAR

  MALTE BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  MIKE-L BAR

  MIKE-L BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  ARON BAR

  ARON BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  SYDNEY 25

  SYDNEY 25

  0 out of 5

  Tavolina SYDNEY është një tavolinë moderne e dizajnuar enkas për zyret tuaja. Tavolina përmban rafte dhe fioka të bollshëm për vendosjen e mjeteve të punës në zyrë.
  Poashtu, përman edhe një sirtar i cili edhe mund të mbyllet me çelës ku mund të ruhen gjërat tuaja më konfidenciale.

 • You've just added this product to the cart:

  CND ARRE&HIM TAVOLINE 200

  CND ARRE&HIM TAVOLINE 200

  0 out of 5