Zbritje

 • You've just added this product to the cart:

  Blej produkte dhe fito zbritje #MOBINRKS

  Hot

  Blej produkte dhe fito zbritje #MOBINRKS

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  ZBRITJE e madhe për Darkën e Lamës

  ZBRITJE e madhe për Darkën e Lamës

  0 out of 5

  MOB IN ju ofron zbritje të madhe për Darkën e Lamës, e cila është një festë e njohur tradicionale shqiptare e falenderimit.

  Me anë të kësaj zbritje, edhe ne ofrojmë faleminderimin tonë për ju dhe përkrahjen tuaj që nga fillimi e deri më sot.

  Zbritja për produktet jo mobilie është deri në 50% dhe për produktet mobilie deri në 30%. Kurse, për kuzhinat tona nga Gjermania, zbritja është deri në 30%.

  Oferta e ZBRITJES vlen në datat 24, 25, dhe 26 TETOR 2016.

  MOB IN ju uron FESTËN TRADICIONALE SHQIPTARE TË FALENDERIMIT!

 • You've just added this product to the cart:

  ZBRITJE në piktura!

  ZBRITJE në piktura!

  0 out of 5

  MOBIN u ofron zbritje në pikturat e formatit 60×90 dhe 40×50.

  Kornizat kanë rrethin e zi, të thjeshtë dhe elegant çka i bën ato të përshtashme për çfarëdo lloj ambienti, klasik apo modern.

 • You've just added this product to the cart:

  Zbritje nga 10-20%

  Zbritje nga 10-20%

  0 out of 5