fbpx

Vitrina

 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI VA01 KOMODE

  MIAMI VA01 KOMODE

  0 out of 5

  Vitrinë klasike. E kombinuar në mes dy ngjyrave bardhë & hi. Punimi i dyerve të vitrinës e bëjnë atë të duket mjaft elegante dhe tërheqëse.

 • You've just added this product to the cart:

  Florenz VIT

  Florenz VIT

  0 out of 5

  Vitrinë Florenz me TV komodë dhe dy vitrina anash.
  Vitrina është moderne me një përzierje të lehtë të klasikes, e cila vërehet në mënyrën e punimit të dorezave të vitrinës.
  Vitrinat anash janë me xham, të përshtatshme për rregullimin e dekoreve që ju i dëshironi.
  Elegancë dhe finesë!

 • You've just added this product to the cart:

  BAR&Z TV KOMODE

  BAR&Z TV KOMODE

  0 out of 5

  MOB IN ua sjell arritjet më të reja. Vitrinë dhe komodë tejet moderne, e bukur dhe elegante deri në perfeksion!

 • You've just added this product to the cart:

  ROYAL VIT

  ROYAL VIT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, dizajn me harqe, kembet te lidhura, dy ngjyreshe e lehte per kombinim dhe hapsire per palim, me teknologji te fundit te mekanizmave.

 • You've just added this product to the cart:

  ASTON VITRINE

  ASTON VITRINE

  0 out of 5

  Vitrinë moderne dhe mjaft inovative. Me këmbë të pjerrëta, fiokë dhe hapësira për palim.
  Me panel të vecantë për TV Plazma dhe ndriçim përreth çka e bën atë të duket edhe më ekzotike dhe shumë të bukur e njëkohësisht edhe shumë moderne dhe e përshtatur me teknologjitë e reja inovative.
  Poashtu, me një vitrinë anash të ndarë pjerrazi në mes dhe që formojnë bashku një katërkëndësh vertikal në mënyrë perfekte.

 • You've just added this product to the cart:

  GRANDE BOOM

  GRANDE BOOM

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  BOOM

  BOOM

  0 out of 5

  Moderne, korniza te trasha, kombinim dy ngjyreshe arre dhe hirte (e lehte per kombinim).

 • You've just added this product to the cart:

  BARCELONA

  BARCELONA

  0 out of 5

  Vitrine klasike dhe moderne. E kombinuar ne mes dy ngjyrave bardhe & arre. Punimi i dyerve te vitrines e bejne ate te duket mjaft elegante dhe terheqese.

 • You've just added this product to the cart:

  GAUDI

  GAUDI

  0 out of 5

  Vitrine moderne, ne kombimin te ngjyres se zeze me xhamat Magic Glass. Menyra e integrimit te dritave LED ne rafta te vitrines e bejne ate te duket me moderne dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  MOSAIC BAR

  MOSAIC BAR

  MOSAIC BAR

  0 out of 5

  Vitrine moderne, kombinim dy ngjyreshe; bardhe dhe zeze. Menyra e integrimit te drita ne dyert dhe anesoret e vitrines e bejne vitrinen me elegante dhe interesante.

 • You've just added this product to the cart:

  CHANGE II BAR

  CHANGE II BAR

  CHANGE II BAR

  0 out of 5

  Vitrine moderne, kombinim dy ngjyresh bardhe dhe zeze. Menyra e integrimit te xhamit ne dyert dhe anesoret e vitrines e bejne vitrinen me elegante dhe interesante.

 • You've just added this product to the cart:

  CLARY VIT

  CLARY VIT

  0 out of 5

  Moderne, elegante me kembe te pjerreta dhe me doreza elegante, dy ngjyreshe e lehte per kombinim, dizajn interesante me rafte dhe panel.