fbpx

Tavolinë Pritjeje

 • You've just added this product to the cart:

  Aston

  Aston

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI TAVOLINË PER KAFE

  MIAMI TAVOLINË PER KAFE

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me dy shtresa, duke krijuar kështu më shume hapësirë për vendosjen e gjërave, dy ngjyrëshe e lehtë për kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  DENALL CT

  DENALL CT

  0 out of 5

  Moderne me harqe, dy ngjyrëshe e lehtë për kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  BUGATTI CT

  BUGATTI CT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante forme piramide, me kembe te pjerreta, hapsire per palim, me dy nivele hapje me lift per komoditet, hapet nga dy anet dhe tabaku levizes (brenda tavolines), dy ngjyreshe e lehte per kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  MINE BAR & MINE ARRE CT

  MINE BAR & MINE ARRE CT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante AVANGARDE, forme piramide, me kembe te pjerreta, kombinim I bukur me xham dhe me fiok

 • You've just added this product to the cart:

  RIVA ARRE&BAR CT

  RIVA ARRE&BAR CT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive multifunksionale, me dy pjesë, njëra lëvizese me rrota, dhe tjetra topi tavolinës rrotullohet per 360°, dy ngjyrëshe e lehtë për kombinim dhe hapësirë për palim.

 • You've just added this product to the cart:

  ASTON CT

  ASTON CT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, me fioke dhe dorez interesante, dy ngjyreshe e lehte per kombinim dhe hapsire per palim

 • You've just added this product to the cart:

  ERATO CT

  ERATO CT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, dy ngjyreshe e lehte per kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  DALLIS

  DALLIS

  0 out of 5

  Tavolinë e drurit e llakiruar, dy shtresore dhe me këmbë stabile dhe të trasha.

  Tavolina është e stilit klasik dhe të rëndë.

 • You've just added this product to the cart:

  LEAH CT

  LEAH CT

  0 out of 5

  LEAH – tavolinë pritjeje me ngjyrë të bardhë dhe lehtë të kombinueshme.

   

 • You've just added this product to the cart:

  VISTA 3PCS

  VISTA 3PCS

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me formë mosaiu, një ngjyrëshe dhe e lehtë për kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  GOLD

  GOLD

  GOLD

  0 out of 5