fbpx

Komodë

 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI VB01 KOMODE

  MIAMI VB01 KOMODE

  0 out of 5
  TV komodë një ngjyrëshe për dhomën tuaj të ndejës. E lehtë për kombinim dhe moderne.
  E përshtashme për ambiente të vogla dhe të mëdha, duke i bërë ato më elegante dhe më moderne!
 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF TV KOMODË

  KERKHOFF TV KOMODË

  0 out of 5
  TV komodë një ngjyrëshe për dhomën tuaj të ndejës. E lehtë për kombinim dhe moderne.
  E përshtashme për ambiente të vogla dhe të mëdha, duke i bërë ato më elegante dhe më moderne!
 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF 2K Komode

  KERKHOFF 2K Komode

  0 out of 5

  Komodë e dizajnuar dhe punuar deri në detajin e fundit. Modernitet, elegancë dhe finesë absolute.

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF 2K TV KOMODE

  KERKHOFF 2K TV KOMODE

  0 out of 5

  MOB IN ua sjell arritjet më të reja. Vitrinë dhe komodë tejet moderne, e bukur dhe elegante deri në perfeksion!

 • You've just added this product to the cart:

  ESPRIT BAR&HI TV KOMODE

  ESPRIT BAR&HI TV KOMODE

  0 out of 5

  Komodë elegante dhe moderne dhe me cilësi të lartë.
  Me ngjyra të thjeshta dhe të lehta për kombinim. Ka hapësirë për palim si dhe vendosjen e dekoreve.
  I jep ambientit tuaj një pamje moderne dhe plot shkëlqim.

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF PARADHOME

  KERKHOFF PARADHOME

  0 out of 5

  Komodë e dizajnuar dhe punuar deri në detajin e fundit. Modernitet, elegancë dhe finesë absolute.

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF 2F ARRE PARADHOME

  KERKHOFF 2F ARRE PARADHOME

  0 out of 5

  Komodë një ngjyrëshe për dhomën tuaj të ndejës. E lehtë për kombinim dhe moderne.
  E përshtashme për ambiente të vogla dhe të mëdha, duke i bërë ato më elegante dhe më moderne!

 • You've just added this product to the cart:

  BAR&ARRE PARADHOME

  BAR&ARRE PARADHOME

  0 out of 5

  Komodë e dizajnuar dhe punuar deri në detajin e fundit. Modernitet, elegancë dhe finesë absolute.

 • You've just added this product to the cart:

  ARREC PARADHOME

  ARREC PARADHOME

  0 out of 5

  Komodë e dizajnuar dhe punuar deri në detajin e fundit. Për ambiente të çfarëdoshme.
  Elegancë dhe finesë absolute!

 • You've just added this product to the cart:

  BAR&Z TV KOMODE

  BAR&Z TV KOMODE

  0 out of 5

  MOB IN ua sjell arritjet më të reja. Vitrinë dhe komodë tejet moderne, e bukur dhe elegante deri në perfeksion!

 • You've just added this product to the cart:

  MASERATI TV K BAR&ARRE

  MASERATI TV K BAR&ARRE

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te drurit, dy ngjyreshe e lehte per kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  ROYAL KOMODE

  ROYAL KOMODE

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, dizajn me harqe, pasqyre forme te rrumbullaket te varura ne muri kembet te lidhura, dy ngjyreshe e lehte per kombinim dhe hapsire per palim, me teknologji te fundit te mekanizmave dhe hapsire per aksesore.