fbpx

Tjera

 • You've just added this product to the cart:

  Aston

  Aston

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI VB01 KOMODE

  MIAMI VB01 KOMODE

  0 out of 5
  TV komodë një ngjyrëshe për dhomën tuaj të ndejës. E lehtë për kombinim dhe moderne.
  E përshtashme për ambiente të vogla dhe të mëdha, duke i bërë ato më elegante dhe më moderne!
 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI VA01 KOMODE

  MIAMI VA01 KOMODE

  0 out of 5

  Vitrinë klasike. E kombinuar në mes dy ngjyrave bardhë & hi. Punimi i dyerve të vitrinës e bëjnë atë të duket mjaft elegante dhe tërheqëse.

 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI TAVOLINË PER KAFE

  MIAMI TAVOLINË PER KAFE

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me dy shtresa, duke krijuar kështu më shume hapësirë për vendosjen e gjërave, dy ngjyrëshe e lehtë për kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF TV KOMODË

  KERKHOFF TV KOMODË

  0 out of 5
  TV komodë një ngjyrëshe për dhomën tuaj të ndejës. E lehtë për kombinim dhe moderne.
  E përshtashme për ambiente të vogla dhe të mëdha, duke i bërë ato më elegante dhe më moderne!
 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF 2K Komode

  KERKHOFF 2K Komode

  0 out of 5

  Komodë e dizajnuar dhe punuar deri në detajin e fundit. Modernitet, elegancë dhe finesë absolute.

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF 2K TV KOMODE

  KERKHOFF 2K TV KOMODE

  0 out of 5

  MOB IN ua sjell arritjet më të reja. Vitrinë dhe komodë tejet moderne, e bukur dhe elegante deri në perfeksion!

 • You've just added this product to the cart:

  FARO BAR PARADHOME

  FARO BAR PARADHOME

  0 out of 5

  Paradhomë moderne dhe me plot stil. Me pasqyrë dhe varëse që e bëjnë funksionalitetin e saj maksimal, poashtu hapësira të shumta për vendosjen e gjërave.
  E përshtatshme për çfarëdo lloji hapësirash dhe lehtë e kombinueshme.

 • You've just added this product to the cart:

  ESPRIT BAR&HI TV KOMODE

  ESPRIT BAR&HI TV KOMODE

  0 out of 5

  Komodë elegante dhe moderne dhe me cilësi të lartë.
  Me ngjyra të thjeshta dhe të lehta për kombinim. Ka hapësirë për palim si dhe vendosjen e dekoreve.
  I jep ambientit tuaj një pamje moderne dhe plot shkëlqim.

 • You've just added this product to the cart:

  Florenz VIT

  Florenz VIT

  0 out of 5

  Vitrinë Florenz me TV komodë dhe dy vitrina anash.
  Vitrina është moderne me një përzierje të lehtë të klasikes, e cila vërehet në mënyrën e punimit të dorezave të vitrinës.
  Vitrinat anash janë me xham, të përshtatshme për rregullimin e dekoreve që ju i dëshironi.
  Elegancë dhe finesë!

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF PARADHOME

  KERKHOFF PARADHOME

  0 out of 5

  Komodë e dizajnuar dhe punuar deri në detajin e fundit. Modernitet, elegancë dhe finesë absolute.

 • You've just added this product to the cart:

  KERKHOFF 2F ARRE PARADHOME

  KERKHOFF 2F ARRE PARADHOME

  0 out of 5

  Komodë një ngjyrëshe për dhomën tuaj të ndejës. E lehtë për kombinim dhe moderne.
  E përshtashme për ambiente të vogla dhe të mëdha, duke i bërë ato më elegante dhe më moderne!