• You've just added this product to the cart:

  ALDER

  ALDER

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  NISA

  NISA

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  WOLF

  WOLF

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  GUCCINO SET

  GUCCINO SET

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  CARMEN

  CARMEN

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  BERLIN SET

  BERLIN SET

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  RELAX

  RELAX

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  CAYENNE

  CAYENNE

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  RHONE KEND

  RHONE KEND

  0 out of 5

  Kënd RHONE me mekanizma relaksues dhe kënd pushues i dizajnuar vetëm për rehatinë dhe komfortin tuaj! Modern dhe shumë i përshtatshëm për çfarëdo ambienti.
  Funksionet inovative që ka e bëjnë atë një fole shumë të dashur për ju, brenda shtëpisë suaj!

 • You've just added this product to the cart:

  DESA KEND

  DESA KEND

  0 out of 5

  Kënd shtofi Desa, me një pamje moderne dhe elegante. Këmbë të larta të pjerrëta që u mundësojnë një pastrim më të lehtë. I jep ambientit tuaj një pamje atraktive dhe të veçantë!
  Mund të zgjidhni mes dy ngjyrave, ngjyrë hiri apo të zezë!

 • You've just added this product to the cart:

  VAN

  VAN

  0 out of 5

  Moderne, elegante nje ulese me relax funksion elektronik dhe relax me depo si dhe me jastek me 5 nivele, e bejne modelin unik dhe te pershtatshme per qendrim ditor.

 • You've just added this product to the cart:

  ORIGAMI

  ORIGAMI

  0 out of 5

  Moderne, kombinim shtof me kembe te drurit, elegante me thurje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me hapesire per fjetje, me shpinë të lartë dhe jastëk dekorativ x5;