fbpx

Garniture

 • You've just added this product to the cart:

  Lounge

  -9%

  Lounge

  0 out of 5
  1,999.00
 • You've just added this product to the cart:

  Long

  Long

  0 out of 5
  2,295.00
 • You've just added this product to the cart:

  Bruno

  Bruno

  0 out of 5
  1,895.00
 • You've just added this product to the cart:

  Lounge

  -9%

  Lounge

  0 out of 5

  Garnitura Lounge vjen me një dizajn mahnitës dhe kualitet të lartë të punimit, seti përfshinë një Fotele, ulësen treshe dhe ulësen katërshe. Dhuroni ambientit tuaj një pamje më ndryshe, me modelet më të reja!

  1,999.00
 • You've just added this product to the cart:

  Tetra

  Tetra

  0 out of 5

  Garnitura TETRA vjen me një dizajn mahnitës dhe kualitet të lartë të punimit. Dhuroni ambientit tuaj një pamje më ndryshe, me modelet më të reja!

  1,695.00
 • You've just added this product to the cart:

  STUDIO

  STUDIO

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  FELLIS

  FELLIS

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  DON GARNITURE

  DON GARNITURE

  0 out of 5

  Garniturë moderne me dorëza masive, këmbë të pjerrëta dhe dizajn elegant.
  Me punim nga shtofi, i jep ambientit tuaj një pamje të ngrohtë dhe mikëpritëse.

   

 • You've just added this product to the cart:

  DIX

  DIX

  0 out of 5

  Moderne me vija të drejta, jasteku te koka me 2 nivele, me dorëza të gjera dhe të rrafshta. Korniza e metalit e cila e rrethon bazën e garniturës, vë në dukje elegancën.

 • You've just added this product to the cart:

  LENO

  LENO

  0 out of 5

  Moderne, kombinim shtof me këmbë të drurit, elegante me therrje interesante, këmbë të larta, dorëza masive, dhe jastëk dekorativ. Me fotele shumë të rehateshme dhe atraktive me një kombinim shumë të veçantë.

 • You've just added this product to the cart:

  ILYADA

  ILYADA

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dru shtof, elegante me therrje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me shtrat per fjetje. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  MERSEY

  MERSEY

  0 out of 5

  Dizajni klasike italiane, me dokore pune dore dhe me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.