Garniturë Shtofi

 • You've just added this product to the cart:

  SPEEDY

  SPEEDY

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  DAFNE

  DAFNE

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  STUDIO

  STUDIO

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  FELLIS

  FELLIS

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  RHONE GARNITURË

  RHONE GARNITURË

  0 out of 5

  RHONE Garniturë, punuar nga shtofi dhe me një dizajn modern dhe elegant.
  Tre ulës me funksion dhe shumë të rehatshëm!

 • You've just added this product to the cart:

  POLO

  POLO

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dru – shtof, elegante me therrje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me shtrat per fjetje. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  ATHENA

  ATHENA

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dru shtof, elegante me therrje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me shtrat per fjetje. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  NICE

  NICE

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dru – shtof, elegante me thurje interesante, kembe te larta, dorëza masive dhe me shtrat per fjetje. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  CLARY

  CLARY

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dru shtof, elegante, kembe te larta, dorëza masive dhe me shtrat per fjetje. Me fotele shumë te rehateshme dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  MOKA

  MOKA

  0 out of 5

  Klasike moderne, kombinim dru shtof, elegante me therrje interesante, kembe te larta, dorëza masive. Me fotele shume te rehateshme dhe atraktive.

 • You've just added this product to the cart:

  PERUGIA

  PERUGIA

  0 out of 5

  Moderne, me funksion te fjetjes si dhe e pershtatshme per hapesira te vogla dhe te mesme, ben te jete nje model unik per ambientin e juaj, qepja dhe ndarja e uleseve e ben te jete teper elegant.

 • You've just added this product to the cart:

  GUCCI IC525

  GUCCI IC525

  0 out of 5

  Dizajn modern në fromë harkore, me fotele shumë te rehatshme dhe atraktive, L3 – Treulesi i madh XL per 4 Persona;