fbpx

Garniturë

 • You've just added this product to the cart:

  Lounge

  -9%

  Lounge

  0 out of 5
  1,999.00
 • You've just added this product to the cart:

  Vals

  Vals

  0 out of 5
  1,695.00
 • You've just added this product to the cart:

  Long

  Long

  0 out of 5
  2,295.00
 • You've just added this product to the cart:

  Lounge

  -9%

  Lounge

  0 out of 5

  Garnitura Lounge vjen me një dizajn mahnitës dhe kualitet të lartë të punimit, seti përfshinë një Fotele, ulësen treshe dhe ulësen katërshe. Dhuroni ambientit tuaj një pamje më ndryshe, me modelet më të reja!

  1,999.00
 • You've just added this product to the cart:

  Tetra

  Tetra

  0 out of 5

  Garnitura TETRA vjen me një dizajn mahnitës dhe kualitet të lartë të punimit. Dhuroni ambientit tuaj një pamje më ndryshe, me modelet më të reja!

  1,695.00
 • You've just added this product to the cart:

  Arma

  Arma

  0 out of 5

  Garnitura ARMA me një dizajn mahnitës dhe kualitet të lartë të punimit. Dhuroni ambientit tuaj një pamje më ndryshe, me modelet më të reja!

  1,695.00
 • You've just added this product to the cart:

  SPEEDY

  SPEEDY

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  DAFNE

  DAFNE

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  STUDIO

  STUDIO

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  FELLIS

  FELLIS

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  RHONE GARNITURË

  RHONE GARNITURË

  0 out of 5

  RHONE Garniturë, punuar nga shtofi dhe me një dizajn modern dhe elegant.
  Tre ulës me funksion dhe shumë të rehatshëm!

 • You've just added this product to the cart:

  LOVA

  LOVA

  0 out of 5

  Garniturë lëkure me dorëza masive dhe ulëse me funksion. Me L3 që HARK që e bënë më atraktive.

  Stili modern dhe inovativ që ka, e bën të përshtatshëm dhe të duhur pothuaj për çdo ambient.