Dhoma për Fëmijë

 • You've just added this product to the cart:

  ENGLAND BAR&KAL

  ENGLAND BAR&KAL

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore, me gure kristal dhe kombinim me PU, me dekore dhe kembe dru i plote, kembet me dizajn klasik.

 • You've just added this product to the cart:

  RIO

  RIO

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv, orman me rafte, shtrati me linja te drejta qe e bejne modelin shume elegant.

 • You've just added this product to the cart:

  LIAO

  LIAO

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv, orman me rafte, shtrati me dizajn, me balline forme shtepije, me dekore dhe kembe dru i plote.

 • You've just added this product to the cart:

  NEGRO

  NEGRO

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv , orman me rafte, shtrati me dizajn unik me dhe kombinim me PU, me dekore dhe kembe dru i plote.

 • You've just added this product to the cart:

  BENTE

  BENTE

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore, dhe kombinim me PU.

 • You've just added this product to the cart:

  WARTA

  WARTA

  0 out of 5

  Moderne, elegante, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore me fionge, me dekore dhe kembe dru i plote,

 • You've just added this product to the cart:

  KAMA

  KAMA

  0 out of 5

  Moderne, kombinim shumë ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv, orman me rafte, shtrati me dizajn unik, me shumë ngjyra dhe kembe dru i plote.

 • You've just added this product to the cart:

  ELEGANT KALM

  ELEGANT KALM

  0 out of 5

  Moderne, klasike tre ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Orman me rafte, shtrati me balline harkore shume te vecante kombinim me shtof, dorezat interesante harkore, tavoline me dizajne te vecante.

 • You've just added this product to the cart:

  ELEGANT BAR

  ELEGANT BAR

  0 out of 5

  Moderne, klasike tre ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Orman me rafte, shtrati me balline harkore shume te vecante kombinim me shtof, dorezat interesante harkore, tavoline me dizajne te vecante.

 • You've just added this product to the cart:

  HC NOVA BAR

  HC NOVA BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  JARA RO&BAR

  JARA RO&BAR

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore, me gure kristal dhe kombinim me PU, me dekore dhe kembe dru i plote, kembet me dizajn klasik.

 • You've just added this product to the cart:

  POTTER HI&KAL&PO

  POTTER HI&KAL&PO

  0 out of 5