Dhoma Gjumi

 • You've just added this product to the cart:

  FLORENZ

  FLORENZ

  0 out of 5

  Dizajn klasik dhe modern me dy ngjyra te vecanta, e lehte per kombinim. Mbyllja me mekanizem Soft close. Regalli me dy fioka dhe me pasqyre bejne modelin elegant dhe te shfrytezueshme per hapsira te ndryshme. Me nako elegante klasike.

 • You've just added this product to the cart:

  VIOLA

  VIOLA

  0 out of 5

  Dizajni modern, elegante, regall me pasqyre dhe ndricim, shtrat me balline me ndricim, me ngjyre te bardhe te vecante e lehte per kombinim; shtrati masiv me ndriqim lart, me komode elegante dhe te shfrytezueshme.

 • You've just added this product to the cart:

  EVEREST

  EVEREST

  EVEREST

  0 out of 5

  Dizajni modern, regall shiber me pasqyre (xham me ngjyre),
  Kombinim dy ngjyresh, lehte per kombinim; shtrati masiv me SHTOF, me komode elegante dhe te shfrytezueshme.

   

 • You've just added this product to the cart:

  SAPHIR ARRE&BAR

  SAPHIR ARRE&BAR

  SAPHIR ARRE&BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  CRISTAL BAR

  CRISTAL BAR

  0 out of 5

  Dizajni modern, elegante, regall me pasqyre dhe ndricim larte, shtrat me balline me ndricim, me nje ngjyre te vecante e te lehte per kombinim; Shtrati masiv me PU dhe me fiok poshte si depo, me komode elegante dhe te shfrytezueshme.

 • You've just added this product to the cart:

  CRISTAL ARRE

  CRISTAL ARRE

  0 out of 5

  Dizajni modern, elegante, regall me pasqyre dhe ndricim, shtrat me ndricim te ballina, me nje ngjyre te vecante e te lehte per kombinim; Shtrati masiv me ndricim te integruar ne balline. Komode elegante me ndriqim dhe te shfrytezueshme. Sipërfaqet janë të veshura me venir druri, e cila mbron kornizën e shtratit nga ndikimet mjedisore.

 • You've just added this product to the cart:

  VILLAGE BAR

  VILLAGE BAR

  VILLAGE BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  HC DIAMOND BAR

  HC DIAMOND BAR

  HC DIAMOND BAR

  0 out of 5

  Dizajni modern, elegante, regall me pasqyre dhe ndricim larte, shtrat me ndricim te ballina, me nje ngjyre te vecante e te lehte per kombinim; shtrati masiv me ndricim te integruar ne balline dhe poshte. Gjitheashtu shtrati eshte me dy fiok poshte si depo, me komode elegante dhe te shfrytezueshme. Sipërfaqet janë të veshura me rrëshirë(llak) melamine, e cila mbron kornizën e shtratit nga ndikimet mjedisore.

 • You've just added this product to the cart:

  ATENA BAR

  ATENA BAR

  ATENA BAR

  0 out of 5

  Dizajni modern, elegante, regall me pasqyre dhe ndricim larte, shtrat me balline me ndricim, me nje ngjyre te vecante e te lehte per kombinim; shtrati masiv me PU dhe me fiok poshte si depo, me komode elegante dhe te shfrytezueshme.

 • You've just added this product to the cart:

  SAPHIR ARRE&BAR

  SAPHIR ARRE&BAR

  SAPHIR ARRE&BAR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  LUCCIANO ARRE&KR

  LUCCIANO ARRE&KR

  LUCCIANO ARRE&KR

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  TORINO BAR

  TORINO BAR

  TORINO BAR

  0 out of 5

  Dizajn modern, regalli shume i vecante me hapje shiber dhe me pasqyre;
  Shtrati me shtof, varese me ndricim dhe hapsire per aksesore.