Dhoma

 • You've just added this product to the cart:

  RUBIN ARRE SHTRAT

  RUBIN ARRE SHTRAT

  0 out of 5

  Shtrat me cilësi të lart unik, komod dhe i rehatshëm!

 • You've just added this product to the cart:

  FLORENZ

  FLORENZ

  0 out of 5

  Dizajn klasik dhe modern me dy ngjyra te vecanta, e lehte per kombinim. Mbyllja me mekanizem Soft close. Regalli me dy fioka dhe me pasqyre bejne modelin elegant dhe te shfrytezueshme per hapsira te ndryshme. Me nako elegante klasike.

 • You've just added this product to the cart:

  VIOLA

  VIOLA

  0 out of 5

  Dizajni modern, elegante, regall me pasqyre dhe ndricim, shtrat me balline me ndricim, me ngjyre te bardhe te vecante e lehte per kombinim; shtrati masiv me ndriqim lart, me komode elegante dhe te shfrytezueshme.

 • You've just added this product to the cart:

  ENGLAND BAR&KAL

  ENGLAND BAR&KAL

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore, me gure kristal dhe kombinim me PU, me dekore dhe kembe dru i plote, kembet me dizajn klasik.

 • You've just added this product to the cart:

  RIO

  RIO

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv, orman me rafte, shtrati me linja te drejta qe e bejne modelin shume elegant.

 • You've just added this product to the cart:

  LIAO

  LIAO

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv, orman me rafte, shtrati me dizajn, me balline forme shtepije, me dekore dhe kembe dru i plote.

 • You've just added this product to the cart:

  NEGRO

  NEGRO

  0 out of 5

  Klasike, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv , orman me rafte, shtrati me dizajn unik me dhe kombinim me PU, me dekore dhe kembe dru i plote.

 • You've just added this product to the cart:

  BENTE

  BENTE

  0 out of 5

  Moderne, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore, dhe kombinim me PU.

 • You've just added this product to the cart:

  WARTA

  WARTA

  0 out of 5

  Moderne, elegante, kombinim dy ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv me harqe, orman me rafte, shtrati me dizajn unik me kurore me fionge, me dekore dhe kembe dru i plote,

 • You've just added this product to the cart:

  KAMA

  KAMA

  0 out of 5

  Moderne, kombinim shumë ngjyreshe (e lehtë për kombinim);
  Dizajn atraktiv, orman me rafte, shtrati me dizajn unik, me shumë ngjyra dhe kembe dru i plote.

 • You've just added this product to the cart:

  YOGA

  YOGA

  0 out of 5

  Shtrat modern, masiv me komplet anesore, fundore te trasha. Therrje me dukje te bukur te ballina e shtratit. Shtrati ka dy depo per palim, gjithashtu me mekanizma per bllokim kur hapet depo.

 • You've just added this product to the cart:

  SUITE

  SUITE

  0 out of 5

  Shtrat modern, masiv me komplet anesore, fundore te trasha. Therrje me dukje te bukur te ballina e shtratit. Shtrati ka dy depo per palim, gjithashtu me mekanizma per bllokim kur hapet depo.