fbpx

Tavolinë Kuzhine

 • You've just added this product to the cart:

  TWEED

  TWEED

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  MIAMI TAVOLINË E NGRENJES

  MIAMI TAVOLINË E NGRENJES

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante dhe me linja perfekte.

 • You've just added this product to the cart:

  MASERATI DT BAR&ARRE

  MASERATI DT BAR&ARRE

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, dy ngjyreshe e lehte per kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  ROYAL DT

  ROYAL DT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, me hapje sinkrone dhe e pershtatshme ne ulje.

 • You've just added this product to the cart:

  ERATO DT

  ERATO DT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta, dy ngjyreshe dhe e lehte per kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  ERATO RRUMB DT

  ERATO RRUMB DT

  0 out of 5

  Moderne, e rrumbullaket me kembe te pjerret, dy ngjyreshe e lehte per kombinim.

 • You've just added this product to the cart:

  AMUR DT

  AMUR DT

  0 out of 5

  Moderne, atraktive dhe elegante me kembe te pjerreta.

 • You've just added this product to the cart:

  TIMBER - RIDGE

  TIMBER – RIDGE

  0 out of 5

  Moderne klasike, stil amerikan;
  Kombinim dru/MDF dhe PU. Gravimi i kornizes ne forme te vijave te drejta vertikale te karriget dhe tavolina, si dhe kembet e lakuara qe lidhen ne dy shtyllat e tavolines, e nxjerrin ne pah klasiken.

 • You've just added this product to the cart:

  LEXINGTON DT

  LEXINGTON DT

  0 out of 5

  Dizajn modern, stil amerikan;
  E larte, forme katrore;
  Me hapje sinkrone dhe me shume hapesira palimi.

  Karriget jane me çepje me kontrast ne pjesen e shpines.

 • You've just added this product to the cart:

  LEAH DT

  LEAH DT

  0 out of 5

  LEAH – tavolinë ngrënie me ngjyrë të bardhë dhe lehtë të kombinueshme.

 • You've just added this product to the cart:

  9903 BAR DT

  9903 BAR DT

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  CASTELLO ARRE DT

  CASTELLO ARRE DT

  CASTELLO ARRE DT

  0 out of 5