fbpx

Fotele

 • You've just added this product to the cart:

  FOTELE 8483

  FOTELE 8483

  FOTELE 8483

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  FOTELE 2468-F

  FOTELE 2468-F

  FOTELE 2468-F

  0 out of 5

  E lartë, elegante dhe kombinohet lehtë!

 • You've just added this product to the cart:

  FOTELE 2763-F

  FOTELE 2763-F

  FOTELE 2763-F

  0 out of 5

  Fotele e kuqe lëkure, me dorëza të mëdha dhe shumë komforte.

  Këmbë të drejta që së bashku me ngjyrë e theksojnë në mënyrë perfekte stilin modern të kësaj foteleje.