fbpx

INFO TË DETAJIZUARA – BLOG

Çfarë e dallon kuzhinën e Mobin nga tjerat në tregun evropian dhe kosovar?

Kuzhinat tona kanë shumë veçori të veçanta, siç janë:

– Sistem të mekanizmave të prodhuesit numër një në botë BLUM. Blum është kompani austriake më e njohura në botë për të gjitha llojet e sistemeve për hapje dhe mekanizmave të shumëllojshëm për kuzhina.

– Mbi 100 ngjyra dhe dizajne të ndryshme si “High-Gloss Lacquer”, “Matt Lacquer” dhe shumë përpunime/variacione të ndryshme

– Servo Drive = Hapje elektrike automatike të dyerve

– Dyer me hapje Touch Efecct

– Hapje mekanike me “TIP-ON BLUMOTION

– Prerje me kënd special, Profile 35 shkallë nga çeliku inox për të cilën teknologji ka fituar çmimin për inovacion nga BMK Gjermani

– Hapje të derës së frigoriferit sipas dëshirës tuaj me ndalje të derës në çdo pozicion që dëshironi “Servo Drive Flex

– Sipërfaqja e dyerve me anti-gjurmë gishtash sidomos në ngjyrat e zeza.

– Pllaka punuese (Pulti) 25, 39 dhe 90 mm. Doreza Moderne dhe Klasike.

– Motive speciale Nische, profile të ndryshme në Mesing, Xhama Temper me ngjyra të ndryshme dhe shumë ngjyra të LED-ave.

Ngjyra super të reja siç janë: Pamplona, Berlin, London, Stockholm, Porto, Torino Sevilla, Singapore, Cambridge e shumë të tjera.

Cilësi e shkëlqyeshme botërore përmes standardit amerikan CARB 2 për ajër të pastër të brendshëm dhe jetë më të mirë dhe cilësore.

Në Evropë, emetimi i formaldehidit (Ch2O) është subjekt i udhëzimeve të rrepta. E lejueshme është vlera ku limiti rregullohet nga klasa e emetimit E1 dhe arrin në maksimum 0,1 pjesë të formaldehid për 1 milion pjesë të ajrit në dhomë (<0,1 ppm).

Kërkesat e SHBA nën titullin 6, CARB 2 dhe TSCA janë edhe më të rrepta dhe prodhuesi i jonë e kalon atë limit duke e ulur sasinë e emitimeve nën standardin Amerikan CARB 2 duke u bërë e vetmja fabrikë e kuzhinave në Evropë që e arrinë këtë standard.

Kështu prodhuesi jonë Bauformat vendos standarde të reja jo vetëm në Evropë, por edhe në Amerikë në industrinë e mobileve të kuzhinës.

– TÜV Rheiland Product Safety (GS geprüfte Sicherheit): Siguria e çertifikuar nga Instituti Gjerman TÜV

Me markën GS (geprüfte Sicherheit) të njohur globalisht sigurohemi që produktet tona përmbushin standardet e cilësisë dhe sigurisë sipas standardeve për produktet gjermane (shkurt ProdGS)

Vula e standardit GS është një ndihmesë e çmueshme në vendimin tuaj që ta bleni një kuzhinë tek ne. Përmes saj garantoheni që do të keni një familje të sigurt tërë kohën në kuzhinën tuaj.

– Kuzhinat tona janë gjithashtu të çertifikuara me PEFC, duke garantuar që kuzhinat tona janë të qëndrueshme dhe rezultojnë nga pyjet e menaxhuara.

PEFC është institucioni më i madh i sigurisë për menaxhimin e qëndrueshëm të pyjeve.

Ju mund të mbështeteni në cilësinë dhe sigurinë e produkteve tona

#MOBIN https://www.mobin-rks.com/ 

#BAUFORMAT https://www.bauformat.de/  

#BLUM http://www.blum.com/at/de/

Origjina e prodhimit të kuzhinave dhe të produkteve tjera len të kuptohet se kualiteti i tyre është cilësor dhe I lartë. Kuzhinat tona janë prodhime Gjermane nga prodhuesi Bauformat me traditë mbi 100 vjeçare, me sistem të mekanizmave të prodhuesit Nr. 1 në botë Blum-Austri. Të gjitha kuzhinat tona prodhohen dhe montohen në Gjermani dhe kanë 5 vite GARANCION nga Prodhuesi Gjerman. Po ashtu të gjitha produktet tona janë të vequara për nga kualiteti dhe cilsia, per këtë arsye ne kemi synuar dhe jemi inkuadruar edhe në tregun evropian.

Kualitetin tone dhe të produkteve tona e deshmonë më se miri intervista zyrtare e mbajtur për RTK nga Eksport manaxheri i Fabrikes zT Martin Fritzen :

 

Në vitin 1917 filloi prodhimi manual i mobilieve të kuzhinës nga Otto Assmann. Më pas në vitin 1929 krijohet edhe fondacioni i kompanisë “Gebrüder Baumann” nga katër vëllezërit Baumann. Rreth vitit 1953 kompania fillon të lulëzojë edhe më shumë, duke shënuar datën e hyrjes në biznesin e eksportit të kuzhinave. Vendet e para të eksportit të kuzhinave: Holanda, Republika Federale e Gjermanisë, Bashkimi Sovjetik dhe Hungaria.
Në vitin 1954 themelohet kompania “Wilhelm Baumann” me rreth 30 të punësuar. Kurse, në 1960, nga Burger, fillon rimodelimi i mobilieve në kuzhina të pajisura; https://www.bauformat.de/ dhe https://www.baumann-family-group.de/

Në këtë mënyrë Baumann Gruppe grumbullon plot 102 vite eksperiencë. Tanimë ka 1000 bashkëpunëtorë në shtete të ndryshme të botës. Kjo kompani numëron plotë 240 milion euro qarkullim në vit. 🇩🇪

MOBIN është përfaqësues ekskluziv për ballkan; http://mobin-rks.com
MOBIN ka gjashtë filiale në territorin e Kosovës; MOBIN – Fushë Kosovë, MOBIN – Gjilan, MOBIN – Pejë, MOBIN – Ferizaj, MOBIN – Vushtrri dhe MOBIN – Prizren.

Shtëpia e mobileve MOB IN tanimë është zgjeruar edhe në tregun ndërkombëtar.
Në bashkëpunim me aleatet e saj në Evropë, BAUFORMAT, MOB IN ju ofron kuzhina kualitative për Gjermani dhe po ashtu për të gjitha shtetet e Bashkimit Evropian. Ju mund t’i pranoni kuzhinat direkt në fabrikë në Löhne – Gjermani.
Kuzhinat kanë garancion 5 vjeçar nga vetë prodhuesi gjerman Bauformat dhe mekanizmat austriak më të mirë në botë BLUM.

Për më shumë mund të na kontaktoni në WhatsApp apo Viber, në numrin: +38349937833


Katalogjet e kuzhinave - Bauformat 2020

 • You've just added this product to the cart:

  01. Katalogu i kuzhinave të reja 2020 nga BauFormat

  01. Katalogu i kuzhinave të reja 2020 nga BauFormat

  0 out of 5

  Shtëpia e mobileve MOB IN tanimë është zgjeruar edhe në tregun ndërkombëtar.
  Në bashkëpunim me aleatet e saj në Evropë, BAUFORMAT, MOB IN ju ofron kuzhina kualitative për Gjermani dhe po ashtu për të gjitha shtetet e Bashkimit Evropian. Ju mund t’i pranoni kuzhinat direkt në fabrikë në Löhne – Gjermani.
  Kuzhinat kanë garancion 5 vjeçar nga vetë prodhuesi gjerman Bauformat dhe mekanizmat austriak më të mirë në botë BLUM.

   

  MOBIN është përfaqësues ekskluziv për ballkan; http://mobin-rks.com
  MOBIN ka gjashtë filiale në territorin e Kosovës; MOBIN – Fushë Kosovë, MOBIN – Gjilan, MOBIN – Pejë, MOBIN – Ferizaj, MOBIN – Vushtrri dhe MOBIN – Prizren.

 • You've just added this product to the cart:

  02. Katalogu i asortimenteve të kuzhinave – 2020 nga BauFormat

  02. Katalogu i asortimenteve të kuzhinave – 2020 nga BauFormat

  0 out of 5

  Shtëpia e mobileve MOB IN tanimë është zgjeruar edhe në tregun ndërkombëtar.
  Në bashkëpunim me aleatet e saj në Evropë, BAUFORMAT, MOB IN ju ofron kuzhina kualitative për Gjermani dhe po ashtu për të gjitha shtetet e Bashkimit Evropian. Ju mund t’i pranoni kuzhinat direkt në fabrikë në Löhne – Gjermani.
  Kuzhinat kanë garancion 5 vjeçar nga vetë prodhuesi gjerman Bauformat dhe mekanizmat austriak më të mirë në botë BLUM.

   

  MOBIN është përfaqësues ekskluziv për ballkan; http://mobin-rks.com
  MOBIN ka gjashtë filiale në territorin e Kosovës; MOBIN – Fushë Kosovë, MOBIN – Gjilan, MOBIN – Pejë, MOBIN – Ferizaj, MOBIN – Vushtrri dhe MOBIN – Prizren.

 • You've just added this product to the cart:

  Video - Kuzhinat tona në Paris

  Video – Kuzhinat tona në Paris

  0 out of 5
 • You've just added this product to the cart:

  Video nga kuzhinat Bauformat

  Video nga kuzhinat Bauformat

  0 out of 5

  Shtëpia e mobileve MOB IN tanimë është zgjeruar edhe në tregun ndërkombëtar.
  Në bashkëpunim me aleatet e saj në Evropë, BAUFORMAT, MOB IN ju ofron kuzhina kualitative për Gjermani dhe po ashtu për të gjitha shtetet e Bashkimit Evropian. Ju mund t’i pranoni kuzhinat direkt në fabrikë në Löhne – Gjermani.
  Kuzhinat kanë garancion 5 vjeçar nga vetë prodhuesi gjerman Bauformat dhe mekanizmat austriak më të mirë në botë BLUM.

   

  MOBIN është përfaqësues ekskluziv për ballkan; http://mobin-rks.com
  MOBIN ka gjashtë filiale në territorin e Kosovës; MOBIN – Fushë Kosovë, MOBIN – Gjilan, MOBIN – Pejë, MOBIN – Ferizaj, MOBIN – Vushtrri dhe MOBIN – Prizren.