fbpx

Filialet

FILIALAT DHE LOKACIONET

MOB IN FUSHË KOSOVË
Rr. “Nënë Tereza”
Tel: 038 535 018 / Ext: 144
Mob: 049 937 855

DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

 

MOB IN FERIZAJ
Rr. Magjistralja Ferizaj-Shkup
Tel: 038 535 018 / Ext: 135
Mob: 049 937 812

DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

 

MOB IN PEJË
Rr. “Beteja e Koshares”
Tel: 038 535 018 / Ext: 139
Mob: 049 937 808

DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

 

MOB IN PRIZREN
Lubizhdë
Rr. Magjistralja Prizren-Prishtinë KM i 2-të
Tel: 038 535 018 / Ext: 137
Mob: 049 937 816

DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

 

MOB IN GJILAN
Rr. “Medllin Ollbrajt” – Ish rruga e Prishtinës
Tel: 038 535 018 / Ext: 145
Mob: 049 937 813

DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

MOB IN VUSHTRRI
Dumnicë e Poshtme
Tel: 038 535 018 / Ext: 146
Mob: 049 937 830

DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00