fbpx

Kontakti

  Kontakti

  LOKACIONET DHE FILIALAT

  MOB IN FUSHË KOSOVË
  Rr. “Nënë Tereza”
  Tel: 038 535 018 / Ext: 144
  Mob: 049 937 855
  DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

   

  MOB IN FERIZAJ
  Rr. Magjistralja Ferizaj-Shkup
  Tel: 038 535 018 / Ext: 135
  Mob: 049 937 812
  DITET E PUNES/ORET: Hene – Shtune / 9:00 AM – 8:00 PM

   

  MOB IN PEJË
  Rr. “Beteja e Koshares”
  Tel: 038 535 018 / Ext: 139
  Mob: 049 937 808
  DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

   

  MOB IN PRIZREN
  Lubizhdë
  Rr. Magjistralja Prizren-Prishtinë KM i 2-të
  Tel: 038 535 018 / Ext: 137
  Mob: 049 937 816
  DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

   

  MOB IN GJILAN
  Rr. “Medllin Ollbrajt” – Ish rruga e Prishtinës
  Tel: 038 535 018 / Ext: 145
  Mob: 049 937 813
  DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00

  MOB IN VUSHTRRI
  Dumnicë e Poshtme
  Tel: 038 535 018 / Ext: 146
  Mob: 049 937 830
  DITËT E PUNËS/ORËT: E hëne – E shtunë  nga ora 09:00 deri në 20:00